Minden termék raktáron. Várható szállítási idő: 1-2 munkanapon belül.
Az akciós árak 2024. 03. 31-ig érvényesek!

Python Bőrruházat - Bőrkabát webáruház

Minőségi bőrtermékek igényeseknek!

Legegyszerűbben és leggyorsabban telefonon kérdezhet és rendelhet!

+36 (30) 911 - 4800

Kis-Simonka Tamás [H-P: 9:18 | Sz: 9-12]

Gyors kiszállítás

A délig megrendelt csomagot már a következő munkanapon átveheti. Kérheti otthonába, munkahelyére, de a helyi postahivatalba és MOL PostaPontba is. részletek »»

Expressz méretcsere

Ha nem megfelelő a méret, a postafutár (MPL) 24 órán belül átadja az újat és elhozza a régit. Ez kockázatmentes vásárlást biztosít Önnek!

Kényelmes vásárlás

Intézze vásárlásait bátran online üzletünkben, mert így időt és üzemanyagot spórol. Ha most rendel kabátot vagy mellényt, akkor villámgyorsan kiszállítjuk Önnek.

Vásárlói vélemények

Gyors, segítőkész ügyfélszolgálat. A bőrkabát, amit rendeltem, pont olyan, amilyennek elképzeltem. Mindenkinek tudom ajánlani a bőrkabát webáruházat. Telefonon, regisztrálás nélkül lehet rendelni, egyszerűen!
Cakó Gyuláné, Bonyhád

Hétfőn rendeltem a férjemnek egy bőrkabátot ajándékba, és kedd este már át is adhattam. Nagy volt az öröm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen pontosan ki tudják számítani a kabát méretét a magasságból és a testsúlyból. Legközelebb magamnak fogok rendelni egy bőrdzsekit.
Üdvözlettel: Szőke Boglárka, Budapest

Megkaptam a bőrkabátot. Nagyon tetszik, és már most szeretem. 5 nap alatt ért Franciaországba a csomag. Köszönet a gyors kiszállításért! További jó munkát kívánok.
Szentiványi Gábor, Franciaország

A bőrkabátnak, amit rendeltem, nem lett jó a mérete. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és már másnap postára adtak nekem egy nagyobb kabátot. Jól esett a rugalmas kiszolgálás. Ilyen segítőkész kiszolgálással biztosan sokáig sikeresen tud működni a bőrkabát webáruház. Minden jót kívánok!
Üdvözlettel: K. Aranka

Régi vágyam vált valóra, amikor megrendeltem magamnak egy bőrkabátot. Már 1 éve hordom. Teljesen megbízható a minőség, és az ár is kifizethető.
Egy elégedett vásárló Szegedről

Rendeltem egy irhadzsekit. Élőben azonban nem igazán tetszett. Másfajta anyagra gondoltam. Visszaküldtem a kabátot, és úgy, ahogy előzőleg ígérték, másnap visszaküldték az árát. Korrekt!
Egy vásárló

A www.bormax.hu bőrkabát webáruház a Python Bőrruházat online megjelenési formája, mely egy naprakész, de csak részleges termékkatalógus is egyben. Az itt látható termékeket megvásárolhatja webáruházunkból és helyi üzletünkben egyaránt, illetve lehetősége van telefonos megrendelésre is. Kiemelt márkánk a Bőrmax, amely saját tervezésű és gyártású bőrkabátokat és bőrmellényeket jelöl.

A honlapon közzétett bőrtermékek a legmegbízhatóbb gyártók kiváló minőségű termékei, melyeknél nem fordulnak elő rejtett gyári hibák, ezért különösen alkalmasak előzetes próba nélküli online vásárlásra.

Oldalaink termékleírásai és képei cégünk egyedi, védett szellemi termékei,
melyek felhasználásához nem járulunk hozzá.

Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk!
Az esetleges elgépelések miatti félreértésekért elnézést kérünk, felelősséget nem tudunk vállalni.

A tárhelyet a Webhosticon Kft. biztosítja

Honlapkészítés Partnereink

Python Bőrruházat - 2010 - 2022 | Minden jog fenntartva!