Minden termék raktáron. Várható szállítási idő: 1-2 munkanapon belül.
Az akciós árak 2024. 03. 31-ig érvényesek!

Python Bőrruházat - Bőrkabát webáruház

Minőségi bőrtermékek igényeseknek!

Legegyszerűbben és leggyorsabban telefonon kérdezhet és rendelhet!

+36 (30) 911 - 4800

Kis-Simonka Tamás [H-P: 9:18 | Sz: 9-12]

Gyors kiszállítás

A délig megrendelt csomagot már a következő munkanapon átveheti. Kérheti otthonába, munkahelyére, de a helyi postahivatalba és MOL PostaPontba is. részletek »»

Expressz méretcsere

Ha nem megfelelő a méret, a postafutár (MPL) 24 órán belül átadja az újat és elhozza a régit. Ez kockázatmentes vásárlást biztosít Önnek!

Kényelmes vásárlás

Intézze vásárlásait bátran online üzletünkben, mert így időt és üzemanyagot spórol. Ha most rendel kabátot vagy mellényt, akkor villámgyorsan kiszállítjuk Önnek.

Szaktanácsadás bőrtermékekhez


Számunkra fontos az, hogy vásárlóink hosszútávon is elégedettek legyenek a nálunk vásárolt termékkel, ezért örömmel segítünk abban, hogy olyan terméket válasszon a vevő, mely tökéletesen megfelel az ő igényeinek. Ha kérése vagy kérdése van, használja bátran a kapcsolatfelvételi űrlapot, és a lehető leghamarabb visszaírunk vagy felhívjuk telefonon!

Soha ne sajnálja az időt és pénzt arra, hogy bőrből készült termékeit tisztítsa és ápolja!

Hogy megértsük, miért van szükség bőrtárgyaink, bútoraink és bőrruházatunk karbantartására, ahhoz először is meg kell ismernünk jobban a bőr tulajdonságait. Noha már nem élő bőrfelületről van szó, tudnunk kell, hogy a bőr alapvető tulajdonságai és jellemzői a feldolgozás után is megmaradnak.

Használatakor ugyanúgy zsírosodik, szennyeződik, mint a saját bőrünk! A nap, a víz és a levegő kiszárítja és fakítja a bőrt. Bizonyos részei a bőrnek a használat során könnyen kopnak, ezért szükséges megfelelően karbantartani, ápolni. A károsodásnak kitett bőr tehát előbb vagy utóbb tönkremegy, de a folyamat lényegesen lelassítható! Fontos észben tartani, hogy a már károsodott felületeket nem lehet többé újjávarázsolni, mivel az élettelen bőr már nem regenerálódik. Bizonyos mértékben még fel lehet javítani, újszerűvé tenni, de az elhasználódott bőr már soha nem lesz olyan, mint újkorában volt.

A bőrápoló szerek használata nem egyenlő a bőrtisztítással! Abból az alapvető dologból induljunk ki, hogy ha koszos a bőrünk, akkor nem kenünk rá bőrápoló krémet, hiszen azzal csak elkenjük a szennyeződést. Előbb tehát letisztítjuk a bőrünket és csak utána teszünk rá valamilyen bőrápoló szert. Ugyanígy kell eljárnunk a bőrtárgyainknál is, azonban a hagyományosan tisztításra vagy tisztálkodásra alkamas szerek (szappan, mosópor, stb.) nem alkalmazhatóak a bőrtermékek esetén! "Jobb esetben" csak eredménytelen lesz a tisztítás, súlyos esetben akár mi magunk tehetjük tönkre bőrruhánkat visszafordíthatlanul!

Fontos tehát a PREVENCIÓ, hogy bőrgarnitúránkat, bőrkabátunkat, cipőnket, táskánkat megóvjuk a káros környezeti hatásoktól, amennyire csak lehet.


Egyre több ún. "egyszer használatos bőrkabát" jelenik meg a piacon, amik ráadásul nem is az olcsó árkategóriákba sorolhatóak, azonban ezek csak addig szépek, amíg újak és tiszták. Ha megkopnak, nem lehet őket az elvárásainknak megfelelően felújítani.

A bőr ülőgarnitúrák esetében is fontos, hogy tisztában legyünk néhány dologgal. Az ún. "hosszú élettartamú bőrök" olyan speciális szilikonréteggel vannak bevonva, amely megóvja attól, hogy a folyadék kárt tegyen benne. Ennek az eljárásnak azonban van előnye és hátránya is. A jó oldala az, hogy sokkal egyszerűbb tisztán tartani. A rossz oldala viszont az, hogy ha a bőr felszíne megsérül, (megkarcolódik, megkopik), akkor nem lehet festeni. A korábban védelmet nyújtó szilikonréteg most az ellenségünkké válik, hiszen ha a folyadék nem tud rajta áthatolni, akkor a bőrfesték sem. A szilikonos anyag egyszerűen lezárja a pórusokat és a festék nem tud megtapadni a bőrfelületen.

Egyre több használt bőrkabátot árusító üzlet, ahol már 1-2000 Ft-ért is vehetünk bőrkabátot. Azzal ténnyel azonban csak később szembesülünk, hogy a kabát tisztítása ennek a többszörösébe kerül, amit vagy nem tudunk, vagy nem akarunk megfizetni.

A www.bormax.hu bőrkabát webáruház a Python Bőrruházat online megjelenési formája, mely egy naprakész, de csak részleges termékkatalógus is egyben. Az itt látható termékeket megvásárolhatja webáruházunkból és helyi üzletünkben egyaránt, illetve lehetősége van telefonos megrendelésre is. Kiemelt márkánk a Bőrmax, amely saját tervezésű és gyártású bőrkabátokat és bőrmellényeket jelöl.

A honlapon közzétett bőrtermékek a legmegbízhatóbb gyártók kiváló minőségű termékei, melyeknél nem fordulnak elő rejtett gyári hibák, ezért különösen alkalmasak előzetes próba nélküli online vásárlásra.

Oldalaink termékleírásai és képei cégünk egyedi, védett szellemi termékei,
melyek felhasználásához nem járulunk hozzá.

Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk!
Az esetleges elgépelések miatti félreértésekért elnézést kérünk, felelősséget nem tudunk vállalni.

A tárhelyet a Webhosticon Kft. biztosítja

Honlapkészítés Partnereink

Python Bőrruházat - 2010 - 2022 | Minden jog fenntartva!