Python Bőrruházat - Bőrkabát webáruház

Minőségi bőrtermékek igényeseknek!

Legegyszerűbben és leggyorsabban telefonon kérdezhet és rendelhet!

+36 (30) 911 - 4800

Kis-Simonka Tamás [minden nap 08:00-21:00]

Gyors kiszállítás

A délig megrendelt csomagot már a következő munkanapon átveheti. Kérheti otthonába, munkahelyére, de a helyi postahivatalba és MOL PostaPontba is. részletek »»

Expressz méretcsere

Ha nem megfelelő a méret, a postafutár (MPL) 24 órán belül átadja az újat és elhozza a régit. Ez kockázatmentes vásárlást biztosít Önnek!

Ingyenes kiszállítás

Az összes kabátot és mellényt ingyenesen kiszállítjuk Önnek! Intézze vásárlásait bátran online üzletünkben, mert így időt és üzemanyagot spórol.

Női bőrkabátok, bőrdzsekik

Figyelem! Nemcsak e-mailben, hanem telefonon is leadhatja rendelését, illetve ha bármi kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívjon bátran, akár hétvégén is 08:00-21:00 között! Tel: +36-30/911-4800, Kis-Simonka Tamás.
A honlap minden termékét ingyen postázunk ki az ország egész területére. Ha nem elégedett a termékkel, lehetősége lesz kicseréltetni azt sértetlen állapotban vagy 4 napon belül visszafizetjük az árát.
Bőrkabátot az internetről? Igen! Kockázatok nélkül!

A www.bormax.hu bőrkabát webáruház a Python Bőrruházat online megjelenési formája, mely egy naprakész, de csak részleges termékkatalógus is egyben. Az itt látható termékeket megvásárolhatja webáruházunkból és helyi üzletünkben egyaránt, illetve lehetősége van telefonos megrendelésre is. Kiemelt márkáink a Bőrmax (saját tervezésű és gyártású egyedi bőrkabátok,  mellények) és a Brando London.

A honlapon közzétett bőrtermékek a legmegbízhatóbb gyártók kiváló minőségű termékei, melyeknél nem fordulnak elő rejtett gyári hibák, ezért különösen alkalmasak előzetes próba nélküli online vásárlásra.

Oldalaink termékleírásai és képei cégünk egyedi, védett szellemi termékei,
melyek felhasználásához nem járulunk hozzá.

Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk!
Az elgépelések miatti félreértésekért felelősséget nem vállalunk!

Honlapkészítés Partnereink

Python Bőrruházat - 2015 | Minden jog fenntartva!