Python Bőrruházat - Bőrkabát webáruház

Minőségi bőrtermékek igényeseknek!

Legegyszerűbben és leggyorsabban telefonon kérdezhet és rendelhet!

+36 (30) 911 - 4800

Kis-Simonka Tamás [H-P: 9:18 | Sz: 9-12]

Gyors kiszállítás

A délig megrendelt csomagot már a következő munkanapon átveheti. Kérheti otthonába, munkahelyére, de a helyi postahivatalba és MOL PostaPontba is. részletek »»

Expressz méretcsere

Ha nem megfelelő a méret, a postafutár (MPL) 24 órán belül átadja az újat és elhozza a régit. Ez kockázatmentes vásárlást biztosít Önnek!

Kényelmes vásárlás

Intézze vásárlásait bátran online üzletünkben, mert így időt és üzemanyagot spórol. Ha most rendel kabátot vagy mellényt, akkor villámgyorsan kiszállítjuk Önnek.

Briston bőrápoló spray

A termék neve: Briston bőrápoló spray
Méret: 400 ml
Ára: 4.490 Ft
Felhasználási terület: Velúr bőrök és irhák ápolására alkalmas
LeírásHatékony védelmet nyújt mindenféle bőrtípus (velúr, nubuk, bokszbőr), vászon, gyöngyvászon és GORE-TEX® felületen. Rendszeres használata megóvja a cipőket az esővíztől, hósófoltoktól és egyéb szennyeződésektől. Magas flourtartalmának köszönhetően védőréteget képez a felületen, a pórusokat nem zárja el, így a bőr légáteresztő képessége megmarad.
Az alábbi űrlap kitöltése megrendelésnek számít A munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket általában még aznap feldolgozzuk és a csomagot postára is adjuk, így Ön már másnap megkaphatja. Szállítási, rendelési feltételek ITT.

Hány bőrspray-t kér?*
Postaköltség*
Fizetendő (Ft):*
Teljes név:*
E-mail címe:*
Telefonszáma:*
Címe:*
Kérdése, üzenete:
Kérem, adja meg a saját nevét! Kérem, helyes e-mail címet adjon meg! Invalid Input Kérem, írja meg, hol szeretné átvenni a csomagot!
 

A "Megrendelem" gomb megnyomásával elfogadja a bormax.hu Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) és adatkezelési szabályzatát és tudomásul veszi, hogy a 45/2014(II.26)Korm.r. 15.§(1) szerint a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.


Tovább a kategóriában: « Briston bőrtisztító gél

A www.bormax.hu bőrkabát webáruház a Python Bőrruházat online megjelenési formája, mely egy naprakész, de csak részleges termékkatalógus is egyben. Az itt látható termékeket megvásárolhatja webáruházunkból és helyi üzletünkben egyaránt, illetve lehetősége van telefonos megrendelésre is. Kiemelt márkánk a Bőrmax, amely saját tervezésű és gyártású bőrkabátokat és bőrmellényeket jelöl.

A honlapon közzétett bőrtermékek a legmegbízhatóbb gyártók kiváló minőségű termékei, melyeknél nem fordulnak elő rejtett gyári hibák, ezért különösen alkalmasak előzetes próba nélküli online vásárlásra.

Oldalaink termékleírásai és képei cégünk egyedi, védett szellemi termékei,
melyek felhasználásához nem járulunk hozzá.

Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk!
Az esetleges elgépelések miatti félreértésekért elnézést kérünk, felelősséget nem tudunk vállalni.

A tárhelyet a Webhosticon Kft. biztosítja

Honlapkészítés Partnereink

Python Bőrruházat - 2018 | Minden jog fenntartva!